Πληροφορίες για το Πρόγραμμα

Αντικείμενο − Σκοπός

Το ΔΔΠΜΣ έχει ως αντικείμενο τις Τεχνολογίες Μάθησης. Έχει σχεδιασθεί γιανα προσφέρει επιστημονική γνώση και επαγγελματικές δεξιότητες υψηλού επιπέδου για την δημιουργία εξειδικευμένου επιστημονικού δυναμικού στο χώρο των εκπαιδευτικών εφαρμογών της ψηφιακής τεχνολογίας όπως και να προάγει την έρευνα στην επιστημονική περιοχή των τεχνολογιών μάθησης

More »

Γενικές Διατάξεις

Το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

More »

Εγγραφές εισακτέων στο ΔΔΠΜΣ «Επιστήμες της Αγωγής – Τεχνολογίες Μάθησης» για το ακαδ. έτος 2017-18

Οι εγγραφές  για τους εισακτέους στο ΔΔΠΜΣ «Επιστήμες της Αγωγής – Τεχνολογίες Μάθησης» θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 και θα διαρκέσουν μέχρι και την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017.

Μεταβείτε στην φόρμα για την συμπλήρωση της αίτησης πατώντας εδώ

Εισαγωγή στο ΔΔΠΜΣ "Επιστήμες της Αγωγής - Τεχνολογίες Μάθησης" για το ακαδ. έτος 2017-18

Πίνακας κατάταξης των επιτυχόντων στο ΔΔΠΜΣ "Επιστήμες της Αγωγής - Τεχνολογίες Μάθησης" για το ακαδ. έτος 2017-18.

Σχετικά αρχεία: 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ - ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΔΔΠΜΣ) ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΘΗΣΗΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18

 

Σχετικά αρχεία: 

Προκήρυξη για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017 - 2018

Το Διαπανεπιστημιακό-Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) με τίτλο: «Επιστήμες της Αγωγής – Τεχνολογίες Μάθησης» πρόκειται να δεχθεί μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/ριες για το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητάς τους από τις 22 Ιουνίου έως και την 6η Σεπτεμβρίου 2017.

Κλικ εδώ για την Αίτηση

Προκήρυξη για το Διαπανεπιστημιακό - Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) 2017 - 2018

Το Διαπανεπιστημιακό-Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) με τίτλο: «Επιστήμες της Αγωγής – Τεχνολογίες Μάθησης» πρόκειται να δεχθεί μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/ριες για το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018. Η προκήρυξη θα ανακοινωθεί εντός ολίγων ημερών!

Έναρξη Μαθημάτων Α' εξαμήνου στο ΔΔΠΜΣ "Επιστήμες της Αγωγής - Τεχνολογίες Μάθησης"

Σας ενημερώνουμε  ότι τα μαθήματα του Α' Εξαμήνου του Διαπανεπιστημιακού Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής-Τεχνολογίες Μάθησης» ξεκινούν την Παρασκευή  7 Οκτωβρίου 2016.
Η πρώτη εβδομάδα περιλαμβάνει την εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών/τριών η οποία θα γίνει την Παρασκευή  7/10,  18.30-20.30 στη μεγάλη αίθουσα του 1ου ορόφου του Πύργου της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ.

Σας συγχαίρουμε και πάλι για την επιτυχία σας και σας περιμένουμε στην έναρξη των μαθημάτων

Εγγραφές εισακτέων στο ΔΔΠΜΣ «Επιστήμες της Αγωγής – Τεχνολογίες Μάθησης» για το ακαδ. έτος 2016-17

Οι εγγραφές  για τους εισακτέους στο ΔΔΠΜΣ «Επιστήμες της Αγωγής – Τεχνολογίες Μάθησης» θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 και θα διαρκέσουν μέχρι και την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016.

Μεταβείτε στην φόρμα για την συμπλήρωση της αίτησης πατώντας εδώ

Αποτελέσματα της Διαδικασίας Εισαγωγής στο ΔΔΠΜΣ

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα  της Διαδικασίας  Εισαγωγής στο ΔΔΠΜΣ «Επιστήμες της Αγωγής – Τεχνολογίες Μάθησης» για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17.

Σχετικά αρχεία: 

Αποτελέσματα της α' φάσης της διαδικασίας επιλογής στο ΔΔΠΜΣ - Πρόσκληση σε συνεντεύξεις

Οι  παρακάτω υποψήφιοι/ες (πάτησε εδώ για να δεις το αρχείο)  καλούνται να συμμετάσχουν στην επόμενη φάση της διαδικασίας εξέτασης για την εισαγωγή στο  ΔΔΠΜΣ ‘Επιστήμες της Αγωγής-Τεχνολογίες Μάθησης’. Πρόκειται για τους υποψήφιους οι οποίοι συγκέντρωσαν τα απαραίτητα μόρια από την γραπτή διαδικασία και  πέτυχαν στην εξέταση γλωσσομάθειας (αφορά όσους δε διέθεταν το απαραίτητο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας).

Η φάση αυτή περιλαμβάνει τη συνέντευξη.  Κάθε υποψήφιος/α, σύμφωνα με την προτίμηση που δήλωσε,  καλείται να προσέλθει την ημέρα και την ώρα  που αναγράφεται παρακάτω.

Σχετικά αρχεία: 

Ενημέρωση υποψηφίων για το ΔΔΠΜΣ ’Επιστήμες της Αγωγής-Τεχνολογίες Μάθησης Ακαδημαϊκό έτος 2016-17

Σας ενημερώνουμε ότι

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που έχουν δικαίωμα  να συμμετάσχουν στη γραπτή εξέταση   για το ΔΔΠΜΣ  ’Επιστήμες της Αγωγής-Τεχνολογίες Μάθησης’

θα πρέπει να λάβουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσαν στην αίτηση τους.

Στο μήνυμα επιβεβαιώνεται η έγκυρη και έγκαιρη υποβολή της αίτησης τους.

Οι υποψήφιοι  που δεν θα λάβουν το παραπάνω μήνυμα έως και τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου παρακαλούνται  να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα ή να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό με τη Γραμματεία του ΔΔΠΜΣ στο τηλέφωνο 2310 995046 με την κ. Μαρία Χατζηπαράσχη  και  ώρες  11.00-13.00.

Σχετικά αρχεία: 

Σελίδες

Εγγραφή στο Επιστήμες της Αγωγής Τεχνολογίες Μάθησης RSS