Ανακοινώσεις

Ερευνητικές εργασίες στα πλαίσια Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Μαθημάτων

Στα πλαίσια του μαθήματος "Εκπόνηση ερευνητικού πρότζεκτ" οι φοιτητές καλούνται να εκπονήσουν ένα ερευνητικό project , στο οποίο αναδεικνύεται ιδιαίτερα η βασισμένη στην έρευνα προσέγγιση του ΔΔΠΜΣ ‘Επιστήμες της Αγωγής-Τεχνολογίες Μάθησης’

Πατώντας εδώ θα δείτε μερικά από αυτά τα Ερευνητικά πρότζεκτ

Εγγραφές εισακτέων στο ΔΔΠΜΣ «Επιστήμες της Αγωγής – Τεχνολογίες Μάθησης» για το ακαδ. έτος 2017-18

Οι εγγραφές  για τους εισακτέους στο ΔΔΠΜΣ «Επιστήμες της Αγωγής – Τεχνολογίες Μάθησης» θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017 και θα διαρκέσουν μέχρι και την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017.

Μεταβείτε στην φόρμα για την συμπλήρωση της αίτησης πατώντας εδώ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ - ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΔΔΠΜΣ) ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΘΗΣΗΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18

 

Σχετικά αρχεία: 

Προκήρυξη για το Ακαδημαϊκό Έτος 2017 - 2018

Το Διαπανεπιστημιακό-Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) με τίτλο: «Επιστήμες της Αγωγής – Τεχνολογίες Μάθησης» πρόκειται να δεχθεί μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/ριες για το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητάς τους από τις 22 Ιουνίου έως και την 6η Σεπτεμβρίου 2017.

Κλικ εδώ για την Αίτηση

Προκήρυξη για το Διαπανεπιστημιακό - Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) 2017 - 2018

Το Διαπανεπιστημιακό-Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) με τίτλο: «Επιστήμες της Αγωγής – Τεχνολογίες Μάθησης» πρόκειται να δεχθεί μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/ριες για το ακαδημαϊκό έτος 2017 – 2018. Η προκήρυξη θα ανακοινωθεί εντός ολίγων ημερών!

Έναρξη Μαθημάτων Α' εξαμήνου στο ΔΔΠΜΣ "Επιστήμες της Αγωγής - Τεχνολογίες Μάθησης"

Σας ενημερώνουμε  ότι τα μαθήματα του Α' Εξαμήνου του Διαπανεπιστημιακού Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής-Τεχνολογίες Μάθησης» ξεκινούν την Παρασκευή  7 Οκτωβρίου 2016.
Η πρώτη εβδομάδα περιλαμβάνει την εκδήλωση υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών/τριών η οποία θα γίνει την Παρασκευή  7/10,  18.30-20.30 στη μεγάλη αίθουσα του 1ου ορόφου του Πύργου της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ.

Σας συγχαίρουμε και πάλι για την επιτυχία σας και σας περιμένουμε στην έναρξη των μαθημάτων

Εγγραφές εισακτέων στο ΔΔΠΜΣ «Επιστήμες της Αγωγής – Τεχνολογίες Μάθησης» για το ακαδ. έτος 2016-17

Οι εγγραφές  για τους εισακτέους στο ΔΔΠΜΣ «Επιστήμες της Αγωγής – Τεχνολογίες Μάθησης» θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 και θα διαρκέσουν μέχρι και την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016.

Μεταβείτε στην φόρμα για την συμπλήρωση της αίτησης πατώντας εδώ

Αποτελέσματα της Διαδικασίας Εισαγωγής στο ΔΔΠΜΣ

ΘΕΜΑ: Αποτελέσματα  της Διαδικασίας  Εισαγωγής στο ΔΔΠΜΣ «Επιστήμες της Αγωγής – Τεχνολογίες Μάθησης» για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17.

Σχετικά αρχεία: 

Αποτελέσματα της α' φάσης της διαδικασίας επιλογής στο ΔΔΠΜΣ - Πρόσκληση σε συνεντεύξεις

Οι  παρακάτω υποψήφιοι/ες (πάτησε εδώ για να δεις το αρχείο)  καλούνται να συμμετάσχουν στην επόμενη φάση της διαδικασίας εξέτασης για την εισαγωγή στο  ΔΔΠΜΣ ‘Επιστήμες της Αγωγής-Τεχνολογίες Μάθησης’. Πρόκειται για τους υποψήφιους οι οποίοι συγκέντρωσαν τα απαραίτητα μόρια από την γραπτή διαδικασία και  πέτυχαν στην εξέταση γλωσσομάθειας (αφορά όσους δε διέθεταν το απαραίτητο πιστοποιητικό γλωσσομάθειας).

Η φάση αυτή περιλαμβάνει τη συνέντευξη.  Κάθε υποψήφιος/α, σύμφωνα με την προτίμηση που δήλωσε,  καλείται να προσέλθει την ημέρα και την ώρα  που αναγράφεται παρακάτω.

Σχετικά αρχεία: 

Ενημέρωση υποψηφίων για το ΔΔΠΜΣ ’Επιστήμες της Αγωγής-Τεχνολογίες Μάθησης Ακαδημαϊκό έτος 2016-17

Σας ενημερώνουμε ότι

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που έχουν δικαίωμα  να συμμετάσχουν στη γραπτή εξέταση   για το ΔΔΠΜΣ  ’Επιστήμες της Αγωγής-Τεχνολογίες Μάθησης’

θα πρέπει να λάβουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δήλωσαν στην αίτηση τους.

Στο μήνυμα επιβεβαιώνεται η έγκυρη και έγκαιρη υποβολή της αίτησης τους.

Οι υποψήφιοι  που δεν θα λάβουν το παραπάνω μήνυμα έως και τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου παρακαλούνται  να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα ή να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό με τη Γραμματεία του ΔΔΠΜΣ στο τηλέφωνο 2310 995046 με την κ. Μαρία Χατζηπαράσχη  και  ώρες  11.00-13.00.

Σχετικά αρχεία: 

Ενημέρωση υποψηφίων για το ΔΔΠΜΣ "Επιστήμες της Αγωγής-Τεχνολογίες Μάθησης" Ακαδημαϊκό έτος 2016-17

Σας ενημερώνουμε ότι

1. Η  γραπτή εξέταση για όλους τους υποψήφιους θα διεξαχθεί  στις 9  Σεπτεμβρίου  και ώρα 16.00-18.00. Να σημειωθεί ότι οι υποψήφιοι/ες θα κληθούν να απαντήσουν γραπτά σε έντυπη μορφή και όχι  με online μορφή λόγω τεχνικών προβλημάτων.

2. Οι υποψήφιοι/ες  που θα  συγκεντρώσουν  συνολικά τουλάχιστον πέντε (5) μόρια στη γραπτή εξέταση θα κληθούν στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου σε  συνέντευξη σύντομης διάρκειας.

3. Oι υποψήφιοι/ες που δεν έχουν πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου τουλάχιστον Β2 στην αγγλική γλώσσα θα εξεταστούν γραπτά στις 9  Σεπτεμβρίου  και ώρα 18.00-19.30

4. Οι  εξετάσεις και οι συνεντεύξεις θα διεξαχθούν στο κτήριο Πύργος Παιδαγωγικής της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ.

Καλή επιτυχία

Η συντονιστική Επιτροπή του ΔΔΠΜΣ

Προκήρυξη για το Διαπανεπιστημιακό - Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) 2016 - 2017

Το Διαπανεπιστημιακό-Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΔΠΜΣ) με τίτλο: «Επιστήμες της Αγωγής – Τεχνολογίες Μάθησης» πρόκειται να δεχθεί μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/ριες για το ακαδημαϊκό έτος 2016 – 17. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Εγγραφές στο ΔΔΠΜΣ "Επιστήμες της Αγωγής - Τεχνολογίες Μάθησης"

Πληροφορίες για την εγγραφή στο ΔΔΠΜΣ "Επιστήμες της Αγωγής - Τεχνολογίες Μάθησης"

Οι εγγραφές για τους εισακτέους στο ΔΔΠΜΣ με τίτλο "Επιστήμες της Αγωγής - Τεχνολογίες Μάθησης" θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 (26/10, 27/10 και 28/10 δε θα γίνονται εγγραφές). Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στην κα Μαρία Χατζηπαράσχη, 6ος όροφος, γραφείο 606, από τις 11.00 έως τις 13.00.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:

1. Αίτηση εγγραφής (συνημμένο αρχείο)

Σχετικά αρχεία: 

Αποτελέσματα εισαγωγής στο ΔΔΠΜΣ για το 2015-16

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων στο Διαπανεπιστημιακό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Επιστήμες της Αγωγής - Τεχνολογίες Μάθησης" για το 2015-2016

Σχετικά αρχεία: 

Διαδιακασία επιλογής Υποψηφίων για το ΔΔΠΜΣ

1. Όλοι και όλες  οι  υποψήφιοι/ες  για το Διαπανεπιστημιακό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ‘Επιστήμες της Αγωγής- Τεχνολογίες Μάθησης’ καλούνται

να προσέλθουν στη  διαδικασία επιλογής  που αφορά  την αξιολόγηση κατανόησης αγγλικού επιστημονικού κειμένου (ανεξάρτητα από την κατοχή πιστοποιητικού γλωσσομάθειας επιπέδου τουλάχιστον Β2 στην αγγλική γλώσσα).

Η εξέταση στην κατανόησηαγγλικού επιστημονικού κειμένου θα γίνει την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου2015 και ώρες 18.00-20.00, στον Πύργο της Παιδαγωγικής –Πανεπιστημιούπολη ΑΠΘ.

Παράταση ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων

Η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων  παρατείνεται έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2015. Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση υποψηφιότητάς τους ακολουθώντας το σύνδεσμο http://learntech.web.auth.gr/learntech/

Η διαδικασία επιλογής θα γίνει από 1 έως 3 Οκτωβρίου. Οι ακριβείς ημέρες και  ώρες  θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθεί η υποβολή των αιτήσεων.